Geleneksel Lezzetlerin Günümüze Uygun Hali…
Atadan usul, ustadan hüner ürünlerimizin; tüm hammaddeleri yörelerinden titizlikle seçilerek alınıyor ve her dem tazeliğine dikkat edilerek imalathaneye alınıyor. Tüm çalışanlarımızın hijyen belgesi mevcuttur.
İmalathanemizde sadece pandemi sürecinde değil, öncesinden beri; hijyen
her zaman ilk kuralımızdır. Personellerimiz, tüm hijyen kurallarına uyumlu
çalışmakta, aynı zamanda maske ve eldivenle üretim yapmaktadır.
Ön hazırlık olarak, doğal pancar şekeriyle yapılan şerbetlerimiz kaynatılır.
Yöresinden, mevsiminde ve taze olarak temin edilen iç malzemelerimiz
özenle hazırlanır
Hünerli ustalarımız tarafından hazırlanan hamurlarımız incecik açılır.
Kat kat serilir. Bol bol iç malzemeyle taçlandırıldıktan sonra,
kalan katlar da serilir.Simetrisi şaşmadan dilimlenir ve yine
yöresinden gelen mis gibi tereyağıyla
buluşturularak fırına verilir.
İmalathanemiz mis gibi kokularla dolduğu anda, taş fırınlarda odun ateşinde
pişen baklavalarımızın, çıkma vakti gelmiş demektir. Ayarında pişmiş çıtır çıtır
lezzetlerimiz, son aşama olarak doğal şerbetiyle buluşur ve ardından
damaklarınızı şenlendirmek için şubelerimize dağıtılır.
© 2022 Gaziantepli HACI İBRAHİM USTA Tüm hakları saklıdır.